dimecres, 28 de gener de 2015

Les tropes internacionals es preparen per a defensar la revolució en diferents idiomes

La resposta a la crida del MLKP a "defensar la revolució de Rojava" no només s'ha produït a Turquia.
Els revolucionaris de tot el món han acudit a Rojava responent a aquesta crida internacionalista. Les tropes internacionals s'han establit per a defensar i estendre la revolució en tots els idiomes del món.

El Partit Comunista Marxista-Leninista de Turquia i el Kurdistan del Nord (MLKP) va ser el primer partit comunista de fora que va parar atenció en la revolució que s'estava produint a Rojava i ha fet grans aportacions al moviment revolucionari kurd. El MLKP, des dels inicis de la revolució, tot i tindre forces modestes, va participar en la construcció de les trinxeres de guerra i en la revolució.

El MLKP es veu a si mateix com a part de la construcció i de la defensa de la revolució que hi està tenint lloc. A més a més, s'han encarregat de preparar tropes internacionals. Fora dels partits i organitzacions turques, des d'Amèrica Llatina fins a Europa, des dels Balcans fins a l'Extrem Orient, moltes organitzacions s'han fet ressò de la crida revolucionària del MLKP i acudiran a la defensa de la revolució.

El temps de preparació de les tropes internacionals estarà determinat per la voluntat col·lectiva d'ambdues parts. La base del MLKP a Rojava acollirà aquest batalló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada