dijous, 26 de març de 2015

Comunicat de Construcció Comunista d'Alemanya per la camarada Ivana HoffmanPren la paraula de la camarada Ivana Hoffman!
Uneix-te a les Brigades Internacionals a Rojava!
La Revolució de Rojava és la nostra revolució!


                      


Sota aquesta bandera, comunistes i revolucionaris es reuneixen en una unitat internacional a Rojava (nord de Síria) per unir-se a la lluita armada dels pobles de l'Orient Mitjà contra ISIS. És el seu objectiu declarat el defensar la revolució en tots els idiomes i difondre la llengua de la revolució a tot el món. Sent nosaltres comunistes i revolucionaris, defensem l'exemple de la Revolució de Rojava. Està provat que el feixisme i el gran poder econòmic que hi ha darrere seu, en forma de grans empreses i bancs, poden ser derrotats malgrat la seva brutalitat, el seu exèrcit i superioritat tècniques, si els pobles oprimits s'uneixen per lluitar amb les armes a les seves mans. El poble de Rojava ha resistit als feixistes de ISIS durant mesos basant-se en les seves pròpies forces i eventualment traient-se'ls de sobre de Kobane.

Defensem aquest exemple com una prova. Sí, no som uns somiadors, una altra societat és possible. Entre els fronts dels grans poders econòmics, aquesta guerra mútua a sou a l'Orient Mitjà per tal d'obtenir el control de la regió i la seva gent, hi ha una tercera via: la justa lluita del poble de Rojava contra l'opressió nacional, la divisió religiosa i el regnat de l'imperialisme sobre la regió. Ara, els comunistes que es van unir per defensar la Revolució de Rojava formen una secció de lluita del moviment comunista internacional. Encara que poden ser febles en nombre aquest pas és d'un valor inestimable en tant que forgen aquests dies relacions internacionalistes irrompibles a Rojava.

A Rojava, els nostres companys estan a punt d'acabar la nostra crisi ideològica pràcticament. El defensor comunista de Rojava es fa la pregunta "On és el teu lloc? Vols participar en aquest procés o aquest hauria de passar i deixar-te de banda?". Rojava se sotmet a una revolució i la seva gent li pregunta a cada comunista: " On ets, quan ens unim a les files de la revolució mundial? Vas a estar al nostre costat? ".

El fet que el Govern Federal Alemany, per la seva banda, tingui la intenció d'establir una base per a la criminalització d'aquests brigadistes no ens espanta en absolut. Hipòcritament envia armes al govern regional kurd de Barzani per subratllar la seva afirmació sobre els recursos del Kurdistan, encara que abans d'això gustosament solguera subministrar armaments a ISIS a través d'Aràbia Saudita i Turquia. Simultàniament, aprova lleis que no només penalitzen unir-se als feixistes de ISIS sinó també unir-se a les Unitats de Protecció del Poble Kurd. Rient els responem "Intenteu amenaçar amb la presó als que estan disposats a defensar amb les seves vides tot indici d'esperança a l'Orient Mitjà? No ens detindreu. Els nostres sentiments internacionalistes són més forts que la vostra repressió! "

El 7 de març, la camarada Ivana Hoffman (Avasin Tekoşin Güneş) va caure en combat amb els Brigadistes Internacionals i així es van unir a les files dels comunistes, els que viuran eternament en la lluita del moviment comunista internacional.

La camarada Ivana es va lligar a si mateixa a la revolució a Turquia i Kurdistan, així com al seu partit, el MLKP, a la seva ciutat natal Duisburg. Ara és deure del moviment comunista alemany omplir el buit que va deixar a primera línia de combat. Amb això en ment fem una crida a tots els comunistes i revolucionaris per veure la Revolució de Rojava com la nostra revolució. Cridem fins i tot a la més petita de les organitzacions: considerem seriosament les nostres possibilitats, per alinear-nos amb les Brigades Internacionals i difondre la seva paraula.


La camarada Ivana és immortal!
Visca la Revolució de Rojava!
Visquen les Brigades Internacionals!

Construcció Comunista (Alemanya), març de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada