divendres, 3 de juliol de 2015

Comunicat de les YPG (02/07/15)


Fotografia adjuntada per les YPG/YPJ en el comunicat

Kobanê, Rojava (2 de juliol, 2015) - Una gran operació militar emprada per membres de les Unitats de Protecció del Poble (YPG) amb les Unitats de Protecció de la Dona (YPJ) continua en màxima intensitat contra els territoris ocupats per ISIS al sud de Kobanê (Rojava, Siria).

Com en la primera part de la operació del 1 de juliol, les nostres forces han atacat a cadena muntanyosa de Mirawih y Makhravin, y finalment han aconseguit assegurar les posicions estratègicament situades per els elements terroristes.

Durant el transcurs de uns ferotges combats en aquest emplaçament, 14 terroristes de ISIS han sigut oficialment abatuts, amb uns altres 9 ferits. Les nostres tropes van poder fer-se amb un arsenal compost del següent: 12 fusells AK, 57 carregadors, 2 metralladores lleugeres PKM, 1 llançacoets RPG, 5 projectils de RPG, 6 granades de mà i un nombre indeterminat de altres utensilis militars.

Corresponentment, una altre operació esta tenint lloc en el districte de Mezra Sofi, la passada nit un sospitós de combatre amb ISIS que s'estava amagant a la zona del camp rural i posseïa 1 fusell AK, 2 granades de mà i 7 carregadors de AK va ser localitzat i abatut oficialment mentre intentava abordar els nostres combatents.


GIRE SPI (Tal abyad), Rojava - La fase II de la gran campanya militar - Operació Comandant Rubar Qamishlo - Continua ininterrompudament després de 57 dies, les forces combinades de les YPG/YPJ, juntament amb els combatents de Burak al-Firat (volcà del Eufrates - Exercit Sirià Lliure)

Una altre operació de assalt va ser liderada per les YPG/YPJ la passada nit a prop del llogaret de Mishrefa, en el triangle de les carreteres de Raqqa, Gire Spi i Kobanê. Com a resultat de la missió nocturna els dos llogarets al oest i sud-est de Mishrefa van ser alliberat de les forces del Estat Islàmic. Les possibles baixes enemigues que es van produir en els forts xocs que van succeir aquí no han pogut ser immediatament verificats.


Hasakah, Rojava - Les nostres forces, de forma simultanea, van liderar un atac contra un grup de unitats terroristes que estaven prenen posicions al voltant de la carretera Hasakah-Shadadi. Es van experimentar xocs violents en el emplaçament en el que els terroristes van tractar de tornar el foc, no ha hagut informació encara sobre el nombre de terroristes morts o ferits.

un dels camarades que va contribuir enormement en la operació i va lluitar heroicament, va ser martiritzat en el camp de batalla.

Unitats de Protecció del Poble (YPG) - Oficina de Premsa 2015

Traducció: Castella: CSRPK - Madrid
               Català: Comitè de solidaritat amb rojava i el poble kurd Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada