dijous, 13 de novembre de 2014

Civils assassinats per Turquia i ISIS a la frontera de KobanêNotícies - En els últims dies, ISIS ha intensificat els seus atacs contra la població civil en els voltants de Kobani.

Un morter de ISIS ha matat dos civils i va ferir quatre en el centre de Kobanê fa només uns dies. Avui, un morter de ISIS ha matat a dues persones i ferit a sis en el mateix lloc que Kader Ortakaya, una activista del nord de Kurdistan (Turquia), va ser assassinada per l'exèrcit turc prop del llogaret de TilSheir.

ISIS ha estat patint fortes pèrdues en l'última setmana després dels enfrontaments que es van intensificar en els fronts oriental i meridional. Com a resultat, ISIS ha recorregut a disparar morters de llarga distància en zones habitades per civils a prop de la frontera. Cap a les 16:00h d'avui, 3 morters van caure entre els civils que estan acampant prop de TilSheir poble a prop de la frontera. Els dos civils que van ser assassinats eren Rezande 17 anys, el cognom del qual no s'ha pogut verificar, i Ubeyt Mihemmed de 60 anys. Els que van resultar ferits estaven esperant per creuar la frontera i ser atesos a l'Hospital Estatal Suruc.

En l'última setmana, tant ISIS i Turquia han matat a civils a la frontera de Kobanê.

Font: Anha / www.hawarnews.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada