dijous, 20 de novembre de 2014

Graduació de combatents de les YPJ a l’entrenament de qualificació militar

Més de vint membres de les Unitats de Defensa de la Dona (YPJ) van ser reconegudes com a noves integrants de les Forces d'Operacions de les YPJ durant la cerimònia de graduació militar celebrada el passat 16 de novembre. El curs, efectuat a l'Escola de Servei Màrtir Devrim, va incorporar a vint-i-dues noves combatents a les Unitats de Defensa de la Dona, YPJ.

"Ens unim a aquest curs de qualificació per rebre entrenament professional i ser capaços d'aguantar enfront del brutal enemic, que no coneix cap tipus d’humanitat ", va comentar la combatent Silav Ocalan.El curs, d'11 setmanes de durada, inclou lliçons d'intel·ligència, classes culturals i entrenament militar amb armes de calibre mitjà.

"L’entrenament militar que hem rebut era específic per a les Unitats de Defensa de la Dona", va dir la combatent Newal Evîn durant la cerimònia. "La dona pot demostrar la seva presència en qualsevol lloc, militar o políticament", va afegir.

La combatent Sariya Rustem Cudî va fer èmfasis en el seu gran entusiasme en rebre aquest entrenament ideològic i militar, a més va fer una crida a tots els joves, tant homes com a dones, al fet que s'unissin a les Unitats de Defensa del Poble i a les Unitats de Defensa de la Dona.

La cerimònia va acabar amb una representació titulada La Veritat de les Dones Lliures Kurdes, duta a terme per les graduades i les cançons de les quals van ser interpretades per la banda Elenya del Centre d'Art i Cultura de Remilan.


                                                                                 

Traduït pel Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd
http://comitesolidaridadrojava.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada