dijous, 13 de novembre de 2014

KCK: El nostre poble respondrà als atacs de l'AKPNOTÍCIES D'ESCRIPTORI - KCK (Comunitats del Kurdistan Unió) del Consell Executiu Co-Presidència ha demanat un aixecament en resposta als atacs del govern de l'AKP, recordant a la joventut kurda Muzaffer Gürül, que va ser assassinat deliberadament per les forces de seguretat, i que més de 40 persones han estat assassinades en l'últim mes.


En assenyalar que l’error de l'AKP és cada dia esmentar la seguretat pública i la seguretat, la KCK va posar èmfasi en que el poble kurd continuarà i intensificarà la lluita contra aquest tipus de polítiques i implementacions a menys que el govern de l'AKP abandoni aquesta manera de pensar i garanteixi la democratització a Turquia i una resolució de la qüestió kurda.


"La manifestació de la reacció de les persones no és un problema de seguretat pública, sinó un dret just i democràtic per resistir a la crueltat i la tirania. La memòria dels màrtirs en aquests atacs ha de ser una raó per millorar la lluita. La resistència continuarà fins el govern abandoni la percepció actual de la seguretat ", va dir el KCK i va demanar aixecament per al funeral de Muzaffer Gürül.

Font: Anha / www.hawarnews.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada