dissabte, 13 de juny de 2015

Es anunciada la formació de un batallo internacional antifeixista a l'Orient MitjaSERÊKANIYÊ- Es anunciada la formació de un batallo conjunt denominat Cos per la Llibertat Mundial amb la finalitat de protegir a tots els habitants de Rojava i a tots els pobles de l'Orient Mitja que actualment estan amenaçats o combaten contra el poder i els mercenaris de ISIS.

2015-6-10-SRK-DAXIYANIYA-AVAKIRINA--TABURA-INTRNASYONA-AZAD ‫(141805661)‬ ‫‬

Avui, en el campament secret de Canet, el batallo que lluita en nom de la llibertat mundial ho fa també contra els poderosos i mercenaris de ISIS, la seva missió es protegir a tots els pobles de Rojava i l'Orient Mitja.

2015-6-10-SRK-DAXIYANIYA-AVAKIRINA--TABURA-INTRNASYONA-AZAD ‫(141805663)‬ ‫‬

L'objectiu es impulsar la campanya de Robar Qamishlo, la qual va començar el passat 6 de maig. Els combatents que lluiten contra ISIS celebren una cerimònia organitzada a Almedinh, a la qual participen, entre altres, membres del Partit Marxista Leninista, del MLKP (Partit Marxista Leninista de Turquia i el Kurdistan nord), així com amb altres forces conjuntes de voluntaris compostes de circasians, grecs, turcs, alemanys i armenis.

2015-6-10-SRK-DAXIYANIYA-AVAKIRINA--TABURA-INTRNASYONA-AZAD ‫(1)‬ ‫‬

FONT: ANHA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada